struccfeszek.hu

A Strucc Fészek projektben be akartuk bizonyítani, hogy a SURE ügyfelei közül mindenki egyaránt a legmagasabb színvonalú szolgáltatást várhatja el. Az arculat megújítása mellett ezért teljesen megújítottuk a honlapot, a webshop létrehozásával pedig az üzletmenetben is sikerült egy új irányt nyitni.

A termékek csomagolásának tervezése közben az ügyfél által kért prémium érzést akartuk átadni. Ezt 2019-ben az RGB Kreatív Design Award szakmai zsűrije Blue díjjal jutalmazta.

ihsi-health.org

Első közös projektünk a Holland Egészségügyi minisztériummal az International Horizon Scanning Initiative arculatának kidolgozása és weboldalának megépítése volt. Számunkra azért is volt kiemelten fontos a projekt, mivel ez volt az első tender, amin a Sure brand néven indultunk. A projekt során a legnagyobb kihívást az idő rövidsége és az ügyfél korlátozott rendelkezésre állása jelenltette. Végül sikerült a szerződéskötéstől számítva 10 hét alatt minden feladatot elvégeznünk és átadnunk úgy, hogy minden előre definiált mérföldkő időben lett átadva és megrendezve.

soluscapital.hu

A Solus Capital új, lendületes szereplője kívánt lenni a magyar startup befektetési piacnak, ezért az arculat kialakításakor a pénzügyi szektortól eltérő, modern, vagány megjelenést szerettek volna, mindezt úgy, hogy illeszkedjen, a kistestvér Fintechlab arculatához. A weboldal azon túl, hogy megfelel az EU támogatot projektek szabványainak, az adatközlés mellett nagy hangsúlyt fektet a csapat tagjaira és a személyes SEO-ra is.

imagazin.hu

Az iMagazin Magyarország legolvasottabb Apple témájú magazinja, amihez az Optimal Content kft. 2016 és 2020 között szolgáltatott tartalmat. Emellett feladatunk volt a projekt nemzetközi menedzselése, angol központosított törzsszöveggel és 10 különböző ország célnyelvének menedzselésével, amikbe a tartalomgyártás és közösségi média terjesztése mellett beletartozott a webfejlesztés, karbantartás és üzemeltetés is. A projektben egyidőben legtöbb Optimal Content Kft által foglalkoztatott részt vevő munkatárs száma 19 volt 7 országból.

mkb.hu

Az MKB Bank Magyarország egyik vezető bankja, amely az elmúlt években a digitális transzformációt tűzte ki a legfontosabb iránynak, amiben a SURE (Optimal Content Kft) stabil partnernek számít. Feladatunk közé tartozik 2017 óta a SEO folyamatok támogatása, a weboldal látogatottságának valós idejű mérési beállításai, valamint a teljesítmények riportolása.